Info

Copyright - All Rights Reserved

HEM >> INFO

ANDREAS ROSÉN CONSULTING - INFO

Brandskydd i över ett decennium

Sedan min första dag på utbildningen har jag arbetat med brandskydd i olika former under mer än 10 år. Till en början rent operativt, som heltidsbrandman på kommunal räddningstjänst. Efter fyra år av operativt skadeavhjälpande arbete började jag intressera mig för att arbeta mer med förebyggande brandskydd.

 

Detta ledde mig in på myndighetsutövande i form av tillsynsverksamhet enligt Lagen om skydd mot olyckor.

Efter ytterligare något år tog jag klivet över till den privata sektorn som brandkonsult på ett konsultbolag baserat i Uppsala.

Förebyggande brandskydd sedan 2011

Som brandkonsult och utbildare på konsultbolaget arbetade jag med förebyggande brandskydd, främst med upprättande av systematiska brandskyddsarbeten åt kunder, skrev utlåtanden gällande ny-/ombyggnation av byggnader samt höll i flera olika utbildningar, bland annat:

- Grundläggande brandskyddsutbildning

- Utrymningsledarutbildning

- Brandskyddsansvarig och brandskyddskontrollant

- Första hjälpen

- HLR, D-HLR och Barn-HLR

 

Detta arbetade jag med tills jag såg en annons om att en av våra statliga myndigheter sökte en brandskyddssamordnare, vilket jag inte kunde motså att söka.

KONTAKTUPPGIFTER

Företaget är verksamt främst inom Mälardalen och utgår från Uppsala, men för rätt uppdrag är allting möjligt. Ta gärna kontakt via kontaktsidan eller via:

 

Telefon: 073-950 49 31

Email: info@andreasrosen.com